2022-2023 Kadife Modası

2022 yılının sıcak yaz günlerini geride bırakıp 2023 senesine girmemize az bir zaman kaldı. Her ne kadar 2022 İlkbahar yaz modası yerini sonbahar kış modasına bıraksa da 2023 yılının modası için bazı detaylar belirlenmeye başladı bile. Biz de bu yazımızda sizler için 2023 İlkbahar Yaz modası içerisinde önemli bir yer edinecek kadife kumaşlar hakkında birkaç bilgiyi derledik.

Bildiğiniz gibi son yıllarda kadife akımı gitgide büyümekte. 2023 yılında da bu akımı sokak modasında oldukça fazla göreceğimize eminiz. Elbette bu sadece 2022-2023 sonbahar kış modası ile sınırlı kalmayacak. Önümüzdeki yıl kadifenin yılı olacak diyebiliriz.

1.Alt Üst Kadife Takımlar

Bu sezon sokaklarda kadife takımları oldukça fazla göreceğimizi söyleyebiliriz. Özellikle sportif bir şekilde karşımıza çıkacak kadife kumaşlar spor ayakkabılarla da oldukça havalı ve şık bir görünüme ulaşacak. Elbette bu takımların altına Oxford tarzı ayakkabıları tercih ederek maskülen bir tarz elde edebilirsiniz.

kadife-takim

2.Kadife Elbiseler

Kadife denilince akla ilk gelenlerden biri de elbiseler oluyor. Hem yaz aylarında hem de soğuk kış aylarında kadife elbiseleri de oldukça fazla göreceğiz. Genellikle yaz aylarında çokça göreceğimiz askılı kadife elbiseleri sonbahar akşamlarında da farklı parçalarla kombinlenmiş olarak görebiliriz.

askili-kadife-elbise-modelleri

3.Kadife Ceketler

Kadife denilince akla sadece şık kombinler gelmesin. Bu sene salaş ve özensiz görünmek moda olacak. Tabi ki bu durumda kadife parçalar da salaş bir tarzda karşımıza bir hayli fazla çıkacak. Bol, rahat ve salaş kadife ceketler gündelik hayatta oldukça fazla tercih edilecek. Kesinlikle denemeniz gereken parçalardan biri.

kadife-ceketler

4.Kadife Pantolonlar

Az önce de belirttiğimiz gibi bu sene kadife denilince aklınıza şık kombinler gelmesin. Bu sene kadifeyi rahat kombinlerle sık sık göreceğiz. Bunlardan biri de kadife pantolonlar olacak.

5.Kadife Ayakkabılar

Son yıllarda kadifenin gitgide önem kazandığından bahsetmiştik. İşte bu da onlardan bir tanesi. Önümüzdeki sezon adeta kadife ayakkabıların yılı olacak gibi duruyor. Ayrıca sadece kadife kıyafetlerle değil hemen her kombinle kadife ayakkabıları deneyebilirsiniz.

Önümüzdeki sezon hemen her yerde kadife ile karşılaşacağımıza eminim. Siz de kadifenin şıklığını denemek istiyorsanız 2023 yılı tam zamanı.

Bakın: Kabanlarda Military Modası

kadife-ayakkabilar