2022-2023 Uzun Saç Modelleri

Uzun saç modelleri genelde çoğu tembel kız tarafından tercih edilmez. Bakımı ve modellerinin yapılışı açısından çok zordur ve her yüze her model yakışmıyor. Bizde tembel kızlar için yeni yıla daha uzun saçla girmeleri için bir kaç model bulduk.

Saç Kırıklarından Nasıl Kurtulurum

1 – Selena Gomez’in Düz Uzun Saç Modeli

Selena Gomez kemikli ve sivri çenesiyle kendisine öyle bir uzun saç modeli bulmuş ki hem yapılışı kolay hemde bakımı çok zor değil. Saç düzleştirici makineniz varsa herşey çok kolay olacak.

1-selena-gomez-uzun-sac-modeli

2 – Rosie Huntington Uzun Saç Modeli

Ben sarışın her uzun saç bana gitmiyor diyenlere Rosie çok güzel bir cevap vermiş. Hafif dalgalı sarı saçlarıyla omuzlara dökülen uzun saç modelini moda dünyasına tanıtmış. Sizlerde kalıcı dalga yaptırarak bu modeli kullanabilirsiniz.

2-rosie-huntington-uzun-sac-modeli

3 – Zoe Saldana İle Taçlı Saçlar

Saçlarınızı klasik bir taç yardımıyla geri çekin ve küpelerinizi ortaya çıkarın. Bu basit yöntem ile küpeler odak noktası olacak ve saçlarınızın modeli ne olursa olsun uzun saçlar için en ideal ve kolay yöntem. Küpeleri iyi seçmeniz yeterli…

3-zoe-saldana-siyah-uzun-sac-modeli

4 – Popy Delevingne ile Uzun Saçlar Göğüslere

Sarışın ve dalgalı saçlarınızı kombinlediğiniz sade sarı bir elbise üzerine göğüslere atabilirsiniz. Dalgalanmış saçlar her adımda ahenkle dans edecektir. Popy, resimdeki gibi bir model kullanıyor.

4-popoy-delevingne-uzun-sac-modeli

5 – Emma Watson Kızıl Uzun Saçlar

Emma Watson çok kullanılmayan fakat çok sıradan bir saç modelini tercih etmiş. Kızıl ve düz saçlarını altlardan toplayarak, birazda sprey yardımıyla istediğiniz şıklık ve kolaylıkta bir saç modeli yakalamış. Ayrıca kırmızı rujlar ve siyah sade küpeler çok hoş durmuş. Önemli gün ve gecelerde tercih edilebilecek bir model.

5-emma-watson-kizil-uzun-saclar

6 – Kate Middleton Disket ve Pofuduk Saçlar

Tatlı bir saç nasıl olur derseniz işte size sertifikalı örneği. Kate gibi pofuduk ve tatlı saçlarınız olsun isterseniz disket tarama ile ise saçlarınızın sadece uç kısımlarını dalgalandırın. İki yanınıza attığınız saçlarınız kaküllerini ön tarafa salın yeterli. Güler yüzlü ve neşeli bayanlara çok güzel olacaktır.

6-kate-middleton-disket-sac

7 – Kate Bosworth Örgülü Uzun Saç

7-kate-bosworth-orgulu-uzun-sac

8 – Kirsten Dunst Şık Şerit Saçlar

8-kirsten-dunst-sik-serit-saclar

9 – Dakota Johnson Hafif Dalgalı Saçlar

9-dakota-johnson-hafif-dalgali-saclar

10 – Cara Delevingne Kolay Uzun Saç Modeli

10-cara-delevingne-kolay-uzun-sac-modeli