2023 Sonbahar-Kış Choker Kolye Modası

Bildiğiniz gibi son yıllarda moda konusunda 90’lara adeta bir geri dönüş yaşanmakta. Elbiselerden kot pantolonlara, çantalardan ayakkabılara derken buna kolyeler de dahil olmuş durumda. 90’lı yılların oldukça popüler olan kolyelerinden biri 2023 sonbahar kış sezonunda da oldukça popüler olacak gibi duruyor. Hatta bu kolyeler geçtiğimiz yaz mevsiminde de oldukça fazla tercih edilen kolyelerdendi. Tahmin ettiğiniz gibi bu kolyeler choker denilen ‘tasma kolye’ler.

Son birkaç sezonun trendleri arasında yer alan bu kolyeler farklı modelleri ile bu sezonda da bayanların boynunu süsleyecek gibi duruyor. Hem ışıltılı görünmek isteyen kadınların hem de sade bir kombin yapmak isteyen kadınların tercih edeceği bu kolyeleri bu yazımızda biraz anlatmaya çalışacağız. 2023 sonbahar kış choker kolye modası içerisinde nasıl modeller varmış bir göz gezdirelim.

2022 – 2023 Kadife Modası

Siyah Kombinlerle Siyah Choker Kolyeler

Sokak modasında rahatlıkla tercih edebileceğiniz siyah kombinlerinizi kadife ve bant şeklindeki choker kolyeler ile tamamlayabilirsiniz. Böylelikle hem şık hem de sade bir görüntü elde edebilirsiniz. Siyah kombinleri seven, aynı zamanda sade ve zarif görünmek isteyen kadınlar için oldukça yerinde bir tercih olacağından hiç şüpheniz olmasın.

siyah-choker-kolye

Gece Kıyafetleri İçin Işıltılı Choker Kolyeler

Gece kıyafetlerinizin tamamlayıcısı olabilecek kolyelerden biri de şüphesiz ışıltılı choker kolyeler. İster V yaka bir kıyafet ile isterseniz de straplez tarzı kıyafetler ile oldukça rahat bir şekilde kombinleyebileceğiniz kolyelerden biri de ışıltılı choker kolyelerdir. Hem şık hem de gösterişli bir hava katan bu kolyeler görüntünüze de ışıltı katacaktır.

isiltili-choker-kolye-2

İp Şeklindeki Choker Kolyeler

Bu sezon farklı modelleriyle öne çıkacak choker kolyelerden biri de ip şeklindeki modelleri. Hepimizin görmeye alıştığı choker kolyelerden farklı olan ip şeklindeki chokerlar oldukça trend olacak gibi duruyor. Özellikle de sokak modasında oldukça popüler olacak diyebiliriz. Deri ya da ip şeklinde tercih edebileceğiniz bu modeller gündelik kombinlerinizi süsleyecek en önemli aksesuarlardan biri olacak.

ip-choker-kolye

Altın Choker Kolyeler

Eğer altın aksesuarları sevenlerdenseniz bu modeller tam aradığınız kolyeler olabilir. Hem şık hem de ışıltılı görünmenizi sağlayacak bu kolyeleri ister gündelik hayatınızda isterseniz de davetlerde rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

isiltili-choker-kolye