2023 İlkbahar-Yaz Modası New York Moda Haftası

2023 yılının sıcak yaz aylarından daha henüz çıkmamıza rağmen 2023 ilkbahar yaz modası şimdiden kendisini göstermeye başladı bile. Tasarımcılar da 2023 ilkbahar yaz koleksiyonlarını geçtiğimiz günlerde New York moda haftasında gösterdiler. Önümüzdeki yılın ilkbahar yaz trendleri için birkaç ipucu da ortaya çıktı ister istemez. Elbette biz de moda haftasından öne çıkan bazı ayrıntıları sizler derledik.

New York moda haftasındaki ayrıntılara bakıldığında önümüzdeki sezon oldukça cüretkar kombinlerle karşılaşacağımızı söyleyebiliriz. Ayrıca daha önceki yazılarımızda da belirttiğimiz gibi önümüzdeki sezon rahat ve salaş kombinler de oldukça tercih edilecek.

1.Uzun Kollar

New York moda haftası beraberinde uzun ve bol kolları da getirdi. Özellikle oldukça uzun olan kollar ilkbahar yaz sezonunda oldukça trend olacak gibi dursa da kullanışsız olduğunu da söylemek gerek.

uzun-kollar

2.Fırfır Detayları

New York moda haftasında göze çarpan bir başka detay ise fırfırlar oldu. Bu yıl neredeyse tüm koleksiyonlarda fırfır detayları ön plana çıkmış durumda. Hem feminen hem de şık bir görüntü sunan fırfırlı modeller önümüzdeki ilkbahar yaz aylarında çokça karşımıza çıkacak gibi duruyor.

firfir-detaylari

3.Sıra Dışı Gömlekler

Bu seneki moda haftasında göze çarpan detaylardan biri de gömleklerdi. Fakat gömlek denilince aklınıza bildiğiniz gömlekler gelmesin sakın. Çünkü bu seneki gömlekler oldukça sıra dışı görünmekte. Gömleklerin kalıpları adeta baştan tasarlanmış. Kısacası bu sezon oldukça trend olacak gömlekler oldukça çarpıcı bir görünüme kavuşacak.

gomlekler

4.Desenlerin Ahengi

New York moda haftasının bize verdiği bir diğer ipucu ise desenlerin bu sene oldukça trend olacağı. 2020 İlkbahar yaz trendleri arasında her türlü deseni göreceğimizden eminiz. Önemli modacılarında koleksiyonlarında desenler ile karşımıza çıktı.

fft16_mf7668553

5.Trençkotlar

Bildiğiniz gibi özellikle son birkaç yıldır trençkotlar oldukça popüler olmuş durumda. Elbette 2020 ilkbahar yaz sezonunda da trençkotları oldukça fazla göreceğiz. New York moda haftasında trençkotlar her renk ve modelde karşımıza çıktı dersek abartmış olmayız. Gördüğümüz kadarıyla önemli modacılar da trençkotları kendilerine göre yeniden yorumladı.

trenckot

Londra 2020 İlkbahar Yaz Modası ve Kombinleri