2023 Sonbahar-Kış Sokak Modasının Trend Aksesuarları

Bildiğiniz gibi sıcak yaz günlerinden sonbaharın serin havalarına geçiş yapmaktayız. Elbette soğuyan havalarla birlikte yazlıkların yavaş yavaş kalkıp, yerini kışlıklara bırakması gerekmekte. Tabi ki bu durumda hem soğuyan havalardan korunmak hem de şık görünmek için birkaç parça aksesuar ihtiyaç olacak. Biz de bu yazımızda sizler için 2023 sonbahar kış sezonu sokak modasının en trend aksesuarlarını derledik.

1.Atkılar

Hemen her sene sokak modasında rastladığımız aksesuarlardan atkılar ile başlayalım. Bu sezon kocaman atkılar oldukça popüler. Hemen her şeyle kombinleyebileceğiniz atkılara sizde dolabınızda mutlaka yer açmalısınız.

uzun-atki-modelleri1

2.Eldivenler

Her kış sezonunda parmaklarımız donmaktan kurtaran eldivenler bu sezon farklı bir biçimde karşımıza çıkacak. Eskiden kullandığımız yün eldivenler yerini dirseğe kadar uzanan eldivenlere bırakacak. Bu eldivenler hem şık bir görüntü sağlayacak hem de kendinizi kırmızı halıda yürüyormuş gibi hissettirecek.

uzun-deri-eldiven1

3.Çoraplar

2020 sonbahar- kış sezonu sokak modasında çoraplarda kendilerine oldukça fazla yer bulacak. Özellikle dizüstü çoraplar oldukça ön planda olacak gibi duruyor. Lise yıllarınızda olduğu gibi külotlu çoraplarınızın üzerine ikinci çorap olarak bu dizüstü çorapları tercih edebilirsiniz.

coraplar

4.Bereler

Her kış görmeye alışık olduğumuz bereler bu sezonda sokak modasının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Özellikle görmeye alışık olmadığımız modelleri ile birlikte. Bu sezon berelerde çok fazla çeşit ön plana çıkacak. Püsküllü, klasik, pullu, ponponlu ve daha bir çok çeşit bu sezonun trendleri arasında yer alacak. Siz de kendi stilinize uygun bir bere almayı sakın unutmayın. Dolabınızda kesinlikle bulunmalı.

bere

5.Pelerinler ve Şallar

Son birkaç yıldır görmeye alıştığımız şallar ve pelerinler bu sezon daha da ön plana çıkacak gibi duruyor. Podyumlarda kendisini gösterdiği andan itibaren büyük ilgi gören ve gitgide trend olan büyük şallardan ve pelerinlerden bu kış yararlanmanızda fayda var. Bu büyük şallar ve pelerinlerle yapacağınız kombinler sokak modasında sizi bir adım öne çıkaracaktır.

pelerin-modelleri-2017

6.Kulaklıklar

Bildiğiniz gibi son birkaç yıldır trend olan bir diğer aksesuar ise kulaklıklar. Özellikle pofuduk kulaklıklar sizi hem şirin hem de şık gösterecektir. 2023 ile beraber bu modanın biraz daha yayılacağını düşünüyoruz.

kulaklik

2022-2023 Kadife Modası