2022- 2023 Örgülü Saç Modelleri

Büyük ihtimal sizde anlamışsınızdır önümüzde ki sezon örgülü saç modelleri yeniden moda olacak. Sokaklarda, alışveriş merkezlerinde bir çok örgülü saç modeli yapan kız görebilirsiniz. Fakat bu yıl örgüleri renklendirmeye ne dersiniz. Evet örgülü saçlarda biraz trendi değiştirerek renkledireceğiz. Sizde modaya ayak uydurmak istiyorsanız şimdiden örgülü saç modelinizi seçin.

1 – Lavanta Örgülü Saç Modeli

Daha rahat ve farklı bir saçım olsun diyenler için lavanta örgülü saç modeli olarak geçen bu modelde aslında örgü yoktur. Sizler bunu saç maşası ile yapabilirsiniz. Fakat dikkat etmeniz gerek çılgın renklerin saçlarınızda duruşu. Sizlerde kendi renginizi seçin ve bu yeni modaya ayak uydurun.

1-lavanta-orgulu-sac-modeli

2 – Hollanda Tarzı Örgülü Saç Modeli

Bu örgü şekli Hollanda örgüsü olarak geçiyor. Hollandalı çiftçi bayanların kullandığı bir model. Fakat bu yıl örgü saçlar modaysa Hollanda örgüsü geri kalmaz. Bu modeli renklendirerek çok güzel saç modelleri çıkarabilirsiniz. Beyaz tenli, oval yüzlü bayanlar için çok iyi bir tercih olabilir. Ayrıca küpe ve kolye seçimi iyi yapılması gereklidir. Çünkü boyun ve kulaklar çok net göze çarpacak.

2-hollanda-tarzi-orgulu-sac-modeli

3 – Mavi Örgülü Saç Modeli

Bu modelde örgünün pek önemi olmasa da sizlere aslında renkli örgü modellerini göstermek ve ne kadar şık durduğunu belirtmek için bulduk. Saç tebeşiri istediğiniz renge getirebilirsiniz. Örgünün ağırlığı ve renklerin çılgınlığı ile sizi çokta uçuk göstermeyecektir.

3-mavi-orgulu-sac-modeli

4 – Kızıl Örgülü Saç Modeli

Kızıl tonlu bu modelde aslında renkler çok ön planda. Dikkat edersin normal bir kızıl değil daha çok gölge dediğimiz kızılın gölgeleri örgünün her yerine yayılmış. Normal düz saçta biraz tuhaf kaçabilecek bu renkler örgülü saçla muhteşem bir uyum yakalamış. Kızıl saçlarına biraz gölge yaptırıp güzel bir örgü ile her gün farklı bir model havası yaratabilirsiniz.

4-kizil-orgulu-sac-modeli

5 – Geniş Örgülü Saç Modeli

Örgülü saç modasında sarışın bayanları da unutmadık. Normalde hep dalgalı saçlar sarışın bayanlara çok yakışsa da bu yılın örgülü saç modellerinde sizlerde yerinizi alacaksanız. Geniş örgülü saç modelleri ile uzun sarı saçlı bayanlar için tam aradığı şey olacak. Ayrıca her gün saçlarınızın yoğun bakımında kurtulabilir daha rahat bir gün yaşayabilirsiniz. Bu model sadece sarı bayanlar için değil tüm uzun saçlı bayanlar için ideal bir model.

5-genis-orgulu-sac-modeli

2022-2023 Uzun Saç Modelleri